Borrel bestellen Amstelveen

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Amstelveen

Wilt u bij uw borrel in Amstelveen alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u inkopen moet doen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Hoe dan? Via onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zijn aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Uiteraard, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Amstelveen

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw favorieten kiezen. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Amstelveen te laten komen. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Amstelveen te overwegen. De catering in Amstelveen biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Amstelveen nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Amstelveen bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Amstelveen een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Amstelveen. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Amstelveen is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Amstelveen leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor ieder soort feest is het bestellen van een buffet in Amstelveen een uitstekend idee.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Amstelveen een passende keuze|dan is gourmetten in Amstelveen een geschikte optie|dan past gourmetten in Amstelveen goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Amstelveen een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Amstelveen kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Amstelveen aanbieden. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Wij nemen hygiëne serieus en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.