Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Amstelveen

Bedrijfsfeest Amstelveen

Bruiloft Amstelveen

Buurtfeest Amstelveen

Bedrijfsuitje Amstelveen

Babyshower Amstelveen

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Amstelveen

Personeelsfeest Amstelveen

Housewarming Amstelveen

Festival Amstelveen

Bedrijfsopening Amstelveen

Receptie Amstelveen

Straatfeest Amstelveen

Burendag Amstelveen

Partyservice Amstelveen

Evenement Amstelveen

Trouwfeest Amstelveen

Uitvaart Amstelveen

Familiedag Amstelveen

Zomersluiting Amstelveen

Traiteur Amstelveen

In Amstelveen weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Amstelveen, wij zijn er om u te helpen.

Op het werk, of het nu een essentiële vergadering, een bedrijfsjubileum of een alledaagse lunch is, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Amstelveen met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een gezellige borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

het maakt niet uit of u kiest voor hapjes tijdens de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij verzekeren dat uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat degenen die u dierbaar zijn, genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Amstelveen, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Amstelveen, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.